За Уил Смит Оскари 2022 трябваше да са само повод за добро

...
За Уил Смит Оскари 2022 трябваше да са само повод за добро
Коментари Харесай

Уил Смит удари шамар на Крис Рок по време на Оскарите и това не беше шега

За Уил Смит  " Оскари " 2022 трябваше да са единствено мотив за положително въодушевление - той беше номиниран за най-хубав артист за ролята си във кино лентата „ Крал Ричард “. Така изглеждаше и при започване на церемонията, когато Смит мина по аления килим и театралничи пред фотографи и почитатели дружно със брачната половинка си, актрисата Джейда Пинкет Смит. 



Двойката зае местата си в Dolby Theatre и наблюдаваше церемонията по награждаването в продължение на към два часа и половина.  В този миг на сцената излезе Крис Рок, който трябваше да разгласи спечелилия в категорията за най-хубав документален филм.

Рок направи серия от смешки, само че огромната му неточност беше, че реши да включи и Джейда Пинкет Смит, обръщайки се към нея с репликата: „ Джейда, обичам те и нямам търпение  за " Редник Джейн 2 ". 

Малко предистория: Съпруга на Смит страда от 2018 година от плешивост - тя оплешивя съвсем изцяло единствено в границите на няколко месеца. Крис Рок направи прилика сред нейната прическа и обръсната глава на Деми Мур в  " Редник Джейн ".

Очевидно, че прическата на Джейда Пинкет Смит не е фешън изказване, а медицинско положение, което може да изясни за какво думите на Крис Рок не бяха добре признати. Първоначално Смит се засмя на шегата, само че по-късно изтича до сцената и зашлеви Крис Рок. 

Here`s the moment Chris Rock made a " G.I. Jane 2 " joke about Jada Pinkett Smith, prompting Will Smith to punch him and yell, " Leave my wife’s name out of your f--king mouth. "
— Variety (@Variety)
В залата настана ужас. Не беше ясно дали всичко то е по сюжет, дали е част от смешка или не.  След като се върна на мястото си, Смит извика на Крис Рок с яростно изражение на лицето: „ Не изричай името на жена ми с шибаната си уста “, което беше заглушено с живото предаване.

Минути по-късно Смит завоюва " Оскар " за най-хубав артист. Докато приемаше премията той се извини през сълзи на уредниците на " Оскарите " и на сътрудниците си, само че не и на Крис Рок.

„ Трябва да отбраните фамилията си “, сподели той – както го направи Ричард Уилямс с дъщерите си Винъс и Серина, визирайки ролята си на бащата на тенис звездите в „ Крал Ричард “. Изкуството от време на време имитира живота, добави той с усмивка, до момента в който сълзи се стичаха по бузите му. „ Изглеждам като лудия баща “ – нещо, в което Ричард Уилямс също беше упрекван.

„ Поднасям моите извинения на Академията и моите сътрудници номинирани. “ 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР